Weboldal üzemeltetés, weboldal karbantartás

Az elkészült honlappal annak átadása után is törődni kell. A folyamatos karbantartás meghálálja magát, hisz így garantálható az oldal megfelelő teljesítménye és biztonsága, ezáltal, hogy 7/24-ben támogassa a vállalkozásod céljait!

Havidíjas csomagjainkat úgy állítottuk össze, hogy akkor is megtaláld a megfelelő csomagot, ha a tartalmat magad frissíted, de a mélyebb technikai részekbe már nem szeretnél beletúrni, de akkor is, ha a weboldal vagy webáruház tartalmi frissítésével sem szeretnél foglalkozni és ezt is inkább ránk bíznád!

mobilbarát weboldal, reszponzív weboldal, weboldal üzemeltetés, weboldal karbantartás

STARTER karbantartási csomag:

A STARTER csomag elemein felül választható kiegészítők:

A weboldal üzemeltetése és karbantartása elengedhetetlen a sikeres online jelenlét fenntartásához. A weboldal folyamatos és megbízható működésének biztosításához, az optimalizált felhasználói élményhez, vedd igénybe szolgáltatásunkat!

Az üzemeltetési csomagunk lehetővé teszi, hogy nyugodtan koncentrálhass a vállalkozásod ügyeire, míg mi gondoskodunk arról, hogy a weboldalad mindig elérhető és biztonságos legyen. Ezen felül folyamatosan figyeljük a weboldalad teljesítményét és szükség esetén javaslatokat teszünk a felhasználói élmény javítására.

Az üzemeltetési csomagunk részeként, biztosítjuk az oldalak frissítését és a biztonsági mentéseket, így minden esetben elérhető a legfrissebb és biztonságos verziója a weboldaladnak. Ezen kívül, a karbantartási csomagunk magába foglalja a weboldalad rendszeres ellenőrzését, 7/24-es monitorozását, melynek eredményéről folyamatosan értesítünk, az esetleges problémákra, javításokra javaslatot teszünk, hogy biztosítani tudjuk a weboldal folyamatosan tökéletesen működését.

A weboldal üzemeltetésre, weboldal karbantartásra személyre szabott csomagokat is kínálunk, amelyeknek célja, hogy az igényeidnek megfelelően biztosítsuk a weboldaluk működését. Ezeknél a csomagoknál kérhető például a teljes webáruházi üzemeltetés, a folyamatos keresőmotor optimalizálás (SEO) és szövegírás, illetve tartalomfrissítés is.

Az ügyfeleinknek nem kell aggódniuk a frissítésekkel és a karbantartással kapcsolatos teendők miatt, hiszen mi mindenről gondoskodunk. Ez időt és energiát takarít meg neked és lehetővé teszi számodra, hogy teljes mértékben a vállalkozásodra koncentrálj.

Ha az bármilyen kérdésed van az üzemeltetési és karbantartási csomagunkkal kapcsolatban, kérjük, lépj velünk kapcsolatba és örömmel állunk rendelkezésedre további részletekkel!

Bármelyik tárhely szolgáltatónál lévő weboldal üzemeltetését és weboldal karbantartását vállaljuk, de sok szolgáltató esetében már az ajánlatadáskor jelezzük, amennyiben a szolgáltatóval kapcsolatos tapasztalataink miatt kockázatot látunk és ebből kifolyólag nem tudunk teljes felelősséget vállalni a weboldal hibátlan működésére. Ebben az esetben természetesen, amennyiben szeretnéd, javaslatot tudunk adni általunk megbízhatónak vélt szolgáltatóra, elvégezzük az oldal költöztetését és ezek után természetesen már teljes felelősséget vállalunk az általunk karbantartott és üzemeltetett weboldalra.

Többet szeretnél tudni a szolgáltatásról?

Ha többet szeretnél megtudni szolgáltatásunkról, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, vagy az alábbi űrlap segítségével:

Szolgáltatások